~mizz white pink~

~mizz white pink~

Thursday, February 16, 2012

:::uuu..nak jadi suri rumah yang berjaya:::


 



okey..angkat ibu jari cepat2 sapa yang ada contact nak jual peti sejuk n mesin basuh..ahahah...okeee.. itu sangat bagus.. nak gugel 2 menda alah ni satu hal..aiyaaa.. sape ade...angkat tangan cepat2...hak3.. alaaa..susahnye mau carik peti ais n mesin basuh nih.. terharu betul laa..
x dapat jadi suri rumah yang berjaya tau.. kaaann.. over tau ema nih.. eh tapi sapa yang ade kontek..sile angkat tangan laju2.. bagi memudahkan 
urusan jual beli..aa/ ade kaitan ke? hik3... susah kot untuk saya yang comel ni(kaitann??) nak masak..(pandai ke masak..) n yang
suka makan ais ni.. uuwwwaaaa...
terseksa jiwa dan raga tau...haiihh... nak beli laaa..
tapi x mo la yang mahal2...
boleh eh..boleh eh...boleh laaaa...(sambil wat muka paling comel tahap
overdose)
kua3...
aduusssss.... dah laam carik nihh..
tapi x ketemu jugaa...
minta perhatian laa...rakan2 y comel2 n hensem2(puji 2)
kalau ade...gtau cepat2 okeh...
dah cari kat mudah..
tapi semua pun sold out...
laku betul..
macam peti ais n mesih basuh panas...ahahaah
(nor akmal ting tong) wakaakkaak...
haaa...pasni boleh laa masak..(sejak bile nor akmal abdul malik rajin masak?)
over giler...hak3.. adoooyaaaiii..
ini olanggg manyak sengal ooowwhh..
kat mana blaaj pun x tahu..
hik3.. haaaa... yang sebenar nyer...dragon ball ade 7 biji kesemuanya..
haahaha..eh x der laaa... itu bukan point nye..
point kat cini adalah di mana dimana..
kuharuss mencari..peti ais dan mesin yang mampu tuk sirami...wahaahaaha
dah sah2 x betul...kua3...
tapi btol nih..kalau2 laaa...kalau laa aader..
sile pm saya secepat yang boleh...jasa andaaa..
saaaaangaaaaat dihargai...wweeeeee...<3

1 comment: